PINAR ÖDEV SİSTEMİ (PÖDEV)

Günlük, haftalık, aylık ödevlerin bir program dahilinde ve sistemli bir şekilde gerçekleştirildiği Pınar Kolejlerinde; Yoğun programı yetiştirmek ve öğrencilere mevcut kazanımları  en iyi şekilde öğretebilmek adına okuldaki ders ve etütlerin yanında bireysel çalışmalara ve ödevlere önem verilmektedir. Bu doğrultuda Pınar Koleji Öğretmenleri tarafından hazırlanan; ‘’Aylık Ödev Kitaplarında (PÖDEV) her ders için verilecek ödevler önceden planlanır ve PÖDEV kitapları öğrenci ile paylaşılır. Öğretmenlerimiz yapılan dersler sonrası yardımcı kaynaklara ek olarak işlenen konuların pekişmesi adına öğrencilerimize PÖDEV’den ekinlik veya soru çözüm ödevi verirler ve kontrolünü düzenli periyotlarla yaparlar.