ETÜT VE YETİŞTİRME KURSLARI

ORTAOKULLARIMIZ

Hafta içi ve hafta sonu genel takviye programları, soru çözümleri ve etüt sistemiyle öğrencilerimizin tam

öğrenme modeline göre okul sınavlarına ve LGS’ye hazırlanmaları noktasında etkin bir öğretim hizmeti

sunulmaktadır. Hafta içi ve hafta sonu genel etüt sistemimiz şu şekildedir;

1. Öğrencilerimizin akademik başarısını canlı tutma adına 5. sınıflarda 5, 6 ve 7. sınıflarda 6 kazanım tespit

sınavı uygulanır. Bu sınavların kazanımlarına göre öğrencilerimizin eksikleri tespit edildikten sonra,

öğrencimize bu alanda takviye çalışmaları uygulanır. Konu eksiği olmayan öğrencilerimize de bol soru

çözümlü takviye etütleri yapılır.

2. 8. sınıf LGS hazırlık grubu öğrencilerimize toplamda 40 kazanım tespit sınavı uygulanır. Bu sınavların

kazanımlarına göre öğrencinin eksikleri tespit edildikten sonra bu alanda takviye çalışmaları yapılır. Konu

eksiği olmayan öğrencilerimize de bol soru çözümlü takviye etütleri yapılır.

3. 8. sınıf öğrencilerimiz için haftada 3 akşam after school (akşam okulu) sistemi uygulanır.

4. 8. sınıf LGS hazırlık grubu öğrencilerimize Mayıs ayında bir ay akşam soru çözüm kampı yapılır.

LİSELERİMİZ

Hafta içi ve hafta sonu genel takviye programları, soru çözümleri ve etüt sistemiyle öğrencilerimize tam öğrenme modeline göre özellikle TYT ve AYT’ye hazırlanmaları noktasında etkin bir öğretim hizmeti

sunulmaktadır. Hafta içi ve hafta sonu genel etüt sistemimiz şu

şekildedir:

1. ÖSYM’in uyguladığı TYT ve AYT’ye hazırlık çalışmaları doğrultusunda yoğun kurs programları uygulanır.

2. ÖSYM’in uyguladığı TYT ve AYT’ye hazırlık çalışmaları doğrultusunda, 11. sınıf öğrencilerimize ayrıca yaz okulu programı uygulanır.

3. Okullarımızda ölçme-değerlendirme birimimiz tarafından 9, 10 ve 11. sınıflara yönelik; Milli Eğitim Bakanlığının paylaşmış olduğu kazanımlara göre yıl içinde altı adet Üniversiteye Hazırlık Sınavı (ÜHS) uygulanarak öğrencilerimizin akademik başarıları takip edilmektedir.

4. Okullarımızda ölçme-değerlendirme birimimiz tarafından 12. sınıf öğrencilerine yönelik 20 TYT ve 20 AYT denemesi olmak üzere yıl içinde toplamda 30 adet deneme sınavı uygulanarak öğrencilerimizin üniversite sınavına yoğun bir deneme sınavı eşliğinde hazırlanmaları sağlanır.

5. Okullarımızda 11. sınıf öğrencilerine haftada en az 6 saat TYT ve AYT çalışmaları yapılmaktadır.

6. Pınar K12 otomasyon programında yer alan uzaktan eğitim programımızla öğrencilerimiz fizik, kimya, biyoloji ve matematik branşlarının ders videolarını istedikleri zaman sınırsız izleyebilirler.