15 Temmuz Akşamı İmanı Yüreğine Sığmayan, Şehadete Koşan Öğretmenlerimize Saygı Ve Hürmetlerimizle
Pınar Eğitim Kurumları Anaokulları ve İlkokullarında Zeka Oyunları dersi müfredata uygun işlenmektedir.
Pınar Eğitim Kurumları rehberlik kurumsal zümre başkanımız İsmail KOYUN hocamız 21 kasım 2016 Pazartesi saat: 11.30’da TRT haber de canlı yayına çıkacaktır.
Karadeniz Hazar Ülkeleri Ümit Genç 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında milli takımı temsil ederek ferdi ve ümit kata dalında şampiyon oldu.
ODTÜ, odtü, gezi, üniversite, tanıtım, fakülte, bölüm
12. sınıf öğrencilerinin üniversite ve meslek seçimi yapamadan önce üniversiteleri ve meslekleri tanımaları adına ilk gezi Ortadoğu Teknik Üniversitesine (ODTÜ) yapıldı.
Facebook'ta Takip Et Twitter'da Takip Et RSS Servisi
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeşilay Caddesi No:36 Yenimahalle / Ankara Telefon: (312) 332 42 00 (05) - Faks: (312) 332 42 08 - E-Posta: bilgi@pinarkoleji.com

Web Tasarım Teknobay