Anasayfa > Kurumsal > Dışişleri Bakanımız Pınar Kolejinde

DIŞİŞLERİ BAKANIMIZIN ÇANKAYA PINAR KOLEJİNE ZİYARETİ

Çankaya Pınar İlkokul çocuk meclis seçimleri yapılırken aday öğrencilerimiz arasından Fatıma Sezen Uslu; başkan seçilmesi durumunda Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Arda Turanı okulumuza davet edeceği vaadinde bulunmuştu. Okul meclis başkanı seçilen öğrencimiz Fatıma Sezen vaadinin bir tanesini gerçekleştirdi. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu okulumuzu ziyarette bulundu. Okul öğrencilerimizin  okuduğu dua ve  30 Kurşun adlı şiirleri ile konferans salonundaki samimi ortamı daha da güzelleştirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, öğrencilerimize, “Arda Turan İspanya’da Türk futbolunu en iyi şekilde temsil ediyor. İnşallah Arda Turan geldiği zaman onu da okula getireceğiz ve bu sözümüzü de tutacağız” dedi.

Öğrenciler ile bir araya gelmekten dolayı duyduğu heyecanı dile getiren Çavuşoğlu, öğrencilere şöyle seslendi: “15 Temmuz hain darbe gecesinde demokrasiye nasıl sahip çıktığımızı ve hainlerin o gece öldürdüğü şehitlerimizi de unutmayacağız. Onların anısını yaşatacağız, ailesine sahip çıkacağız. Kurtuluş Savaşı, Çanakkale Savaşı şehitlerimizi de unutmadık, teröre karşı verdiğimiz şehitleri de unutmadık. Hainlerin ülkemiz için ne yapmak istediğini de unutmayacağız. Milletimize, bayrağımıza, vatanımıza ve devletimize sahip çıkacak olan sizlersiniz. Bugün dünyada sıkıntılar var. Hepimizi rahatsız eden gelişmeler var ama sizlerin de inancı ve vizyonu var. Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatacak ve hedeflerine ulaştıracak olan sizlersiniz. Ne okursanız okuyun her şeyden önce vatana, millete, bayrağa sahip çıkacağız diye hedef koyup, ülkemizi hedeflerine ulaştırma hayalleri ile büyümeniz lazım. İstanbul’un fethinin 600’üncü yılı olan 2053’e hazır olmamız lazım. Türklerin Anadolu’ya ilk ayak bastığı Malazgirt Savaşı’nın bininci yıldönümüne de Türkiye Cumhuriyeti’ni ulaştırmamız lazım.”

Programın sonunda öğrencilere ‘Diriliş dizisini seyrediyor musunuz?’ diye soran ve öğrencilerden ’evet’ yanıtını alan Çavuşoğlu, “Benim de en sevdiğim dizi. Hiç kaçırmıyorum. Eğer canlı izleyemezsem kaydediyorum ve yolculuklarda izliyorum. Dün de yine öyle yaptım” ifadelerini kullandı. Okulumuzu ziyarete gelen Dışişleri Bakanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Facebook'ta Takip Et Twitter'da Takip Et RSS Servisi
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeşilay Caddesi No:36 Yenimahalle / Ankara Telefon: (312) 332 42 00 (05) - Faks: (312) 332 42 08 - E-Posta: bilgi@pinarkoleji.com

Web Tasarım Teknobay